Производители

Книги

Електронни книги

Табличен вид

Продукти

Бащата на манипулацията: Едуард Л. Бернайс & Раждането на ПР

„Бащата на манипулацията: Едуард Л. Бернайс & Раждането на ПР” е книга за живота и дейността на съветника по пъблик рилейшънс Едуард Л. Бернайс. Той не е сред познатите имена на обикновените американци, не е и сред известните имена у нас, но безспорно дейността му променя начина на общуване между организациите и обществото и налага нови стандарти за публично поведение.

 

След като прочетете настоящата биография, ще се убедите, че той е човек с визия за света, което му помага по-добре да върши своята работа и да

не мисли просто за днес, а да чертае пътя към успеха на много политици, компании и каузи далеч напред във времето. 

 

Бернайс показа на цяло едно поколение от прохождащи ПР-специалисти огромната сила, която се крие в професията. Както домакините могат да бъдат насочвани при избора им на сапун, може да се влияе върху техните съпрузи при избора на кола, върху гласоподавателите – при избора на кандидат, а и върху политическото положение на самите кандидати. Техниките, които той създава, бързо се превръщат в основно средство на политическите кампании и на цялостната имиджмейкърска дейност.

 

Всъщност това е книга за Едуард Бернайс, но това е и книга за Америка. За това как рутинно се моделира публичното мнение, някои дори биха

казали как систематично се манипулира, от различни сили в нашата култура. И по необходимост това е книга за демокрацията в ерата на контрол на комуникациите.

Цена: 12.00лв.
Брой:

Бъди Идеялист Джак Фостър

 

БЪДИ ИДЕЯИСТ или Как да се стимулират идеите на работното място 

Джак Фостър има идея: Не бъдете просто лидерът, който ръководи, работи, или води вашия отдел: Бъдете идеяистът, който практикува стимулирането на идеи. Използвайки знанията, които трупа повече от 35 години в областта на рекламата, Фостър разкрива как можете да насърчавате служителите да бъдат податливи на идеи и как лесно да изградите такава работна среда.

Бъди идеялист е пълна с ценни съвети. Тя е стимулираща и мотивираща и ще помогне на всеки собственик на бизнес да направи хората на работното им място по-креативни и вдъхновени.

Ясно е, че Джак Фостър знае как да получим идеи и как да ги вземем от другите. Той успява да се справи с тази задача доста добре. Джак събира най-доброто от всичко - хора, ситуации и идеи.

„Бъди идеяист” няма да ви научи по-добре да управлявате, да водите, да ръководите или да надзиравате хората, с които работите. Книгата има за цел да ви покаже как да отприщите творческия потенциал на хората около вас и по този начин да се превърнат в страхотни служители.

Цена: 12.00лв.
Брой:
Предишна1Следваща Страница 1 от 1

Количка

Количката е празна.

Валути