Актуални дамски рокли – лято 2023
Мода

Актуални дамски рокли – лято 2023

Дамската рокля винаги била и ще си остане синоним на женственост и красота. Освен, че е една от най-комфортните дрехи, роклята може да подчертае красивите форми на тялото, както и да прикрие недостатъците му. Тя дава много лекота, свобода и прохлада в топлите дни. Това облекло е било винаги синоним на женственост и красота.

Можете да разгледате всички предложения на дамски рокли онлайн за сезон 2023 и да изберете най-подходящата за вашата фигура, след като се възползвате от съветите ни.

Макси рокля

Актуалните модели този сезон са вдъхновени от модата през 70- те и 90- те години. Кройките са асиметрични, много леки и ефирни. Моделите се предлагат в пастелни цветове, с интересни бохемски принтове, тотеми и флорални мотиви.

Рокля в ретро стил

Ретро моделите са изключително актуални. Съвременните модни дизайнери са впечатлени от модата на 50- те и 60- те години. Моделите са характерни с високите си талии и разкроени долни части. Те подчертават отлично бюста, а прикриват недостатъците в долната част на фигурата. Актуалните принтове са големи или малки точки, както и райе. Роклите са предимно в ярки нюанси.

Мини рокли

Ако харесвате тялото си и имате смелостта да покажете формите си, то определено ще харесате някое от новите предложения на мини роклите. Моделите са разнообразни: рокля с разскроена долна част, рокля тип молив, асиметрична мини рокля, с тип лодка или V- образно деколте и много други. Всички модели са свежи и стилни.

Белият цвят е един от най-предпочитаните през лятото. От една страна бялото винаги е модерно, от друга привлича най-малко слънчевите лъчи. Ако заложите на рокля в бял цвят ще можете да я комбинирате с всякакви цветни аксесоари: масивна огърлица, широкопола шапка, цветна дамска чанта, колан и т. н.

Къса или дълга, стегната или широка, бяла или цветна, изберете вашата дамска рокля и бъдете неповторими и блестящи.