Кои са най-странните рокли, създавани някога
Мода

Кои са най-странните рокли, създавани някога

Ако си мислите, че грешно съчетана пола с обувки и блуза е най-странният моден гаф, то значи дълбоко се лъжете, защото все още не сте се запознали с най-нестандартните модели дамски рокли, които някога биха могли да бъдат създадени. И нашата цел е да ви въведем в техния чудат свят!

Някога представяли ли сте си нещо по-абсурдно от вечерна рокля, която да свети в тъмното? Ако смятате, че това е само плод на вашето въображение, ще ви споделим, че това отдавна е изникнало и в нечие друго съзнание, а дори вече е и налично, и може да бъде видяно и докоснато. Известен фешън дизайнер от Турция решава да създаде първата рокля с хиляди светодиоди по нея, с която без проблем ще носите дискотеката със себе си.

Друг странен модел официална рокля бива изработена от американска производителка на дрехи, която обожава природата и растителността. Това я провокира да създаде дълга черна рокля, който е абсолютно реална клетка за птици, която дори вече е обитавана от живи такива. Тя печели хиляди овации, награди и фенове за своето интересно и трудоемко изобретение.

Както добре знаем, в Италия храната е свещена и всички я уважават и почитат. Именно поради тази причина шеф-готвач решава да оползотвори непрекъснато оставащите остатъци от порциите на клиентите в ресторанта му и по този начин създава първата в света дамска дълга рокля от огризки. Те са най-вече пухкави еклери с баварски крем и карамелизиран сироп върху тях. Да си оближеш пръстите!

Изключително нетипични са също и елегантните рокли, направени от порцеланова посуда. Със сигурност те са особено трудни за носене и движение, но пък безспорно заслужават своето място в тази класация, както и многобройните си зрители. Те са изработени от стотици красиво декорирани парчета от сини порцеланови чаши и паници, закрепени една до друга.

И на последно място в нашия списък поставяме и любопитните и нестандартни бели рокли, изработени изцяло от парчета хартия от телефонни указатели. Така, когато се нуждаете от даден номер, той ще бъде винаги ,,под носа ви’’!