С носенето на високи обувки трябва да се внимава
Мода

С носенето на високи обувки трябва да се внимава

Дамите са върли фенки на обувки на висок ток. Независимо от това дали е лято или зима, техните опции винаги са големи, като големите производители, като обувки S.Oliver например, ежегодишно снабдяват дамите с дамски сандали на висок ток за лятото или пък дамски ботуши за зимата. Освен това има много немски обувки, които са направени, като имитация на дамски обувки от естествена кожа, а има и такива, които са наистина от естествена кожа. В последно време дори някои спортни обувки са с платформи, за да може дамите дори тогава да се извисяват над останалите. Всичко това е много хубаво и определено се харесва и на двата пола. Специалистите обаче съветват дамите да внимават с носенето на обувки на висок ток. В същото време и някои жени споделят, че чувстват дискомфорт от носенето продължително време на дамски обувки на висок ток. Поради тази причина съветите, на създателите им, а и на много модни специалисти са следните:

На първо място не носете високи обувки прекалено много време. Да те може и да са красиви и да приковават погледите на околните върху тях и респективно върху вас, но е добре да имате предвид, че те могат сериозно да повредят краката ви. Това в случай, че прекалявате с носенето им. Важно е, когато отивате на някакво мероприятие или пък сте просто в офиса на работа, да имате под ръка и пантофи или пък спортни обувки, а защо не и дамски сандали. Така още могат краката ви да си отпочинат. Лесно е да сложите официални обувки на ток, само когато ще излизате на среща например.

Ако пък не искате или нямате къде да оставите своите равни обувки, заместител на тези на ток, то тогава идеално решение за вас е да поставите в обувките стелки. Ако се чудите как звезди от модния бизнес стоят с часове на високи токове и сякаш те са сраснали с тях, то имайте предвид, че тези дами правят именно това – поставят стелки в обувките.